Kyläyhdistys

Turtolan Kyläyhdistys Ry

Puheenjohtaja
Sonja Konola
045 129 1020
sonjakonola(at)gmail.com

Sihteeri
Laura Post
0400 694 583
postlaura90(at)gmail.com

Turtolan Kyläyhdistyksen säännöt:

Kirje kyläläisile 2018

Tervehys kyläyhistyksestästi!

Varmastikki sieki olet kuullu, että turtolalaiset on päättäny ottaa haasteen vasthaan ja ostaa kyläkoulun yhteiseksi kylätaloksi. Toivoma, että kylätalo yhistää meitä ennesthään ja koulule on monipuolista käyttöä, jokhaiselle jotaki sopivaa tapahtumaa ja harrastusta.

Nyt tällä hetkelä kyläyhistys käypi neuvotteluita osthoon liittyen. Meilä on tavotheena, että saama Ryhmiksen ja Kotipalvelun taukotuvan siirrettyä remontin jälkheen koulule, jolloinka meilä olis jatkuvasti vuokratuloja ylläpitokuluja kattamhaan. Kyläläisten ja mökkiläisten aktiivista osallistumista talkoishiin toivoma ilman muuta. Remonttihommia on tiossa pikapuolin, ko omistaja vaihtuu.

Pistäkäähän heti kalenterhiin ylös seuraavat päivät:

  • 1.7. su Elvytyskurssi koulula klo 12
  • 20.7. pe Kansanpelimanni konsertti koulula klo 18
  • 25.7. ke Onkikilpailu Nahkurin puistossa klo 17

Mitäs muuta? Vireää toimintaa on ollu myös vuona 2017. Vapaan väylän juhla kokosi 50-henkisen joukon koulule. Lisäksi järjestethiin Joulumyyjäiset koulula, Turtolan kyläpäivä kirjastolla, Tienvarsien siivoustalkoot, Pikkuvaaran Avoimet kylät –tapahtuma, juoksenkilaisten kans yhteinen Joululaulu-/puurojuhla ja muita pienempiä tapahtumia. Viimisimpänä erillisenä tapahtuma olima alkukesästä mukana mahollistamassa Pikkuväen kevättapahtumaa taikuriesityksineen koulula meän nuorimmille kyläläisile.

Suurkiitos taas jäätielä ja kiekkokaukalolla talkoihleile sekä latujen vetäjille ja nurmenleikkaajalle! Muistakaahan seurata ilmottelua www.turtolankyla.fi ja Turtolan Facebook-ryhmissä.

Ei muuta ko reipasta yhtheen hiihleen puhaltamista – tehemä kylätalosta meän yhteinen kokkoontumispaikka ja Turtolasta entistä mukavampi paikka asua ja ellää!

Jäsenmaksu 10 euroa/henki
Turtolan Kyläyhdistys ry
OKOYFIHH
FI06 5640 0220 4033 93
Viite: 1009