Turtola mukana #UlkonaKuinLumiukko -tapahtumassa

Laskiaisriehaa vietethään koulula 3.3. su klo 13. Samala veistethään lumiukkoja #UlkonaKuinLumiukko tapahtuman hengessä.

Ota mukhaan oma liukuri, pulkka tai kelkka. Paikan päältä makkaraa ja muuta pientä. Mahollisuus osallistua myös huippusuosion saahneesseen Tarkkis-pallopelhiin. Viime kerran voittaja paikala puolustamassa mestaruutta.

Veistämisseen käyvät lasten hiekkalelut ja lapiot. Ota mukhaan myös ukhoon tarvittavvaa materiaalia, esim huivi, pipo, tms. Paikanpäältäki saa jotaki perusmateriaalia.

Huomenna koululla huippukonsertti ”Hämärän ääniä” Lumen Sällien esittämänä klo 17

Lumen Sällit on Ylioppilaskunnan laulajien kahdeksanhenkinen pienyhtye.
Ohjelmalehtinen 10 e, kahvitarjoilu.

”Tammikuussa Pekingissä ja Berliinissä esiintyneen kuoron nuoret laulajaveljet suuntaavat Lapin tunturimaisemiin jakaakseen ylioppilaslaulun riemua joka niemeen ja notkoon. Konserteissa on luvassa laaja kattaus nuorta energiaa, rakastetuimpia serenadeja sekä kevyen että klassisen mieskuoromusiikin helmiä.

Ylioppilaskunnan Laulajat on ollut yli 130 vuoden ajan mieskuorotaiteen suomalainen edelläkävijä. Vuonna 1883 perustettu YL on Suomen tunnetuin mieskuoro ja kansallinen instituutio. Yhtenä maailman parhaista mieskuoroista YL konsertoi aktiivisesti kotimaan lisäksi ympäri maailmaa suomalaisen kulttuurin lähettiläänä.”

Ja tältä se kuulosti.

Jäätie on aukastu ja keskiviikkona peli-ilta!

Jäätie on auki talvelle 2019.

16.1. keskiviikkona pellaihlaan lautapelejä klo 18 alkaen koulula. Tervetuloa kaikki mukhaan vauvasta vaahriin! Kyläyhistykseltä voipii muutamalla lantila ostaa jotaki pientä kahvin kans.

Vapaaehtoinen jäätien kannatusmaksu
Turtolan Kyläyhdistys ry
OKOYFIHH
FI06 5640 0220 4033 93
Viite: 1012

Tonttupajat käynnistelevät Turtolassa

Olen kuullu huhua, että tontut on alotellu pikkuhiljaa askarheita. Joulumyyjäiset lähestyy, piämä net joulukuun puolessa välissä koulula. Jos innokhaita tonttuilijoita löytyy, joila ja sormet jo syyhyää, niin ei muuta ko näpertämhään. Alama kohtapuolin othaan pöytävarrauksia vasthaan.

Meän opiston kurssit Turtolassa

Opiston suunnittelemat viikottaiset kurssit koulula:

Ma klo 19-20 Liikuntamix
Ti klo 17-19.30 Käsityöpaja
To klo 13.15-14.45 Hatha-jooga

Sekä yksittäiset kurssipäivät:

Valetaan betonista 29.9.2018 La
Keikenmaailman kassit, pussit ja kukkarot 26.1.2019 La
String art, lankataulut 5.-6.4.2019 Pe-La

Käykäähän ilmottautumassa 20.8. alkaen, niin saama kurssit pysthöön!