Huomenna koululla huippukonsertti ”Hämärän ääniä” Lumen Sällien esittämänä klo 17

Lumen Sällit on Ylioppilaskunnan laulajien kahdeksanhenkinen pienyhtye.
Ohjelmalehtinen 10 e, kahvitarjoilu.

”Tammikuussa Pekingissä ja Berliinissä esiintyneen kuoron nuoret laulajaveljet suuntaavat Lapin tunturimaisemiin jakaakseen ylioppilaslaulun riemua joka niemeen ja notkoon. Konserteissa on luvassa laaja kattaus nuorta energiaa, rakastetuimpia serenadeja sekä kevyen että klassisen mieskuoromusiikin helmiä.

Ylioppilaskunnan Laulajat on ollut yli 130 vuoden ajan mieskuorotaiteen suomalainen edelläkävijä. Vuonna 1883 perustettu YL on Suomen tunnetuin mieskuoro ja kansallinen instituutio. Yhtenä maailman parhaista mieskuoroista YL konsertoi aktiivisesti kotimaan lisäksi ympäri maailmaa suomalaisen kulttuurin lähettiläänä.”

Ja tältä se kuulosti.